Mobirise free mobile website builder

Trailrunning & Triathlon Experience Center Den Haag

Naast de aanwezigheid van een zeer ruime collectie voor Trailrunning en Triathlon, kunnen de producten ook direct getest worden in het Experience Center. Van sportkleding en schoeisel tot rugzakken en racevesten. Voor de trailrunner is er een heus parcours uitgezet naar de duinen van Kijkduin door niemand minder dan Skyrunner Ronnie Duinkerken van TEAM Raidlight NL. Zo kunnen sporters in de praktijk de producten echt uitproberen.

Go2 Sportvoeding Nederland

Go2 is uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de wereld van sportvoeding en biedt een volledig gamma van natuurlijke (biologische) producten.

Bliz Sportbrillen

Bliz Active Eyewear is een sportbrillenmerk. Uniek design met unieke technische functies. Het merk Bliz staat voor, Design, Flexibiliteit en Prijs/Kwaliteit.

Raidlight Nederland

Raidlight is een pionier in de wereld van Trailrunning sinds de oprichting in 1999 en heeft een assortiment van schoenen, rugzakken, kleding, accessoires.

BV Sport Booster Tubes

BV Sport is sinds 1998 actief op de compressiemarkt en heeft een uitgebreide lijn met producten voor atleten van elk niveau.

Fusion Nederland en Belgie

Fusion is een Deens merk dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige sportieve kleding voor triathlon, fietsen en hardlopen.

Blijf op de hoogte!

Ultra Outdoor Sports
Appelstraat 131
2564 ED Den Haag
Nederland

K.v.k : 50507575
BTW nr : NL145770059B01 

Email: info@ultraoutdoorsports.nl
Website: www.ultraoutdoorsports.nl
Tel: +31(0)70-7370250


Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Di-Vrij       12.00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 17.00