Mobirise free web page builder

Trailrunning & Triathlon Experience Center

Naast de aanwezigheid van een zeer ruime collectie voor Trailrunning en Triathlon, kunnen de producten ook direct getest worden in het Experience Center. Van sportkleding en schoeisel tot rugzakken en racevesten. Voor de trailrunner is er een heus parcours uitgezet naar de duinen van Kijkduin door niemand minder dan Skyrunner Ronnie Duinkerken van TEAM Raidlight NL. Zo kunnen sporters in de praktijk de producten echt uitproberen.

Clinics, Workshops en Persoonlijk advies

Met het geven van clinics, workshops en persoonlijk advies biedt Ultra Outdoor Sports een volledige beleving voor Trailrunning en Triathlon zowel voor de beginnende als de meer ervaren sporters.

De drijvende kracht

De drijvende kracht achter het Experience Center zijn twee Haagse ondernemers, Ronald de Graaf en Marco Overduin. “We werken vanuit de passie voor de sport” aldus eigenaar Ronald de Graaf. “Zowel trailrunning als triatlon zijn ongelofelijk mooie technische sporten met een verhaal en passie, deze passie kan worden gedeeld in ons Experience Center in Den Haag

Wij nodigen iedereen uit voor een kop koffie, thee of sportdrank en neem vooral je sportkleding mee, want een rondje trailen door de Haagse duinen is een genot”.

Ultra Outdoor Sports
Appelstraat 131
2564 ED Den Haag
Nederland

K.v.k : 50507575
BTW nr : NL145770059B01 

Email: info@ultraoutdoorsports.nl
Website: www.ultraoutdoorsports.nl
Tel: +31(0)70-7370250


Algemene Voorwaarden

Openingstijden

Di-Vrij       12.00 - 17.00

Zaterdag 10.00 - 17.00